A gyártók igencsak hossz élettartamúra tervezték a velux tetőtéri ablakokat, emellett 10 év garanciával kaphatóak.

Tetőtéri ablakra kérjen árajánlatot tőlünk!

 

gzl 118585 incl-nu-1-2-3 940x821jhkcl-nu-1-2-3 940x821

 

Felső kilincses Velux GZL tetőtéri ablak

velux1A felső kilincses tetőtéri ablak tulajdonképpen egyedülálló, hiszen előre beépített szellőtő nyílással rendelkezik már az alap változat is. Ezzel a fejlesztéssel a tetőtéri ablak működtetése és használata is kényelmesebb és egyszerűbb lett. A felső kilincses Velux tetőtéri ablak 2 előnnyel is rendelkezik: ülve vagy állva is könnyen használható, mivel alacsonyabb magasságra is be lehet építeni, így bármilyen tárgyat vagy bútort el lehet helyezni alatta. Elég egy gombnyomás a felső kilincsen és máris beáradhat a friss levegő a helyiségbe, akár akkor is, ha nem tartózkodik otthon. Ezáltal a rovarok és a por otthonába jutását könnyedén meg lehet akadályozni. A tetőtéri ablakot 180°-os elfordítás esetén rögzített állásba lehet helyezni egy retesz segítségével, így tisztítani is könnyebb lesz, hiszen mind a két kezünk szabad lesz.

 


 

 

Alsó kilincses Velux GZL tetőtéri ablak

velux2Az alsó kilincses tetőtéri ablak lényegében a legjobb választás, hiszen ha magasra kell elhelyezni akár a térdfal miatt, akkor egyszerűen megoldható a probléma. A tetőtéri ablakban kétfokozatú résszellőző is van, így a lakásba könnyedén bejuthat a friss levegő. A kilincs olyan pozícióban található meg magasság szempontjából, hogy még éppen el lehet érni, így könnyedén be lehet csukni vagy ki lehet nyitni. A tetőtéri ablakot 180°-os elfordítás esetén rögzített állásba lehet helyezni egy retesz által, így sokkal egyszerűbb lesz takarítani az ablakot, hiszen nem lesz egyik kezünk sem lefoglalva. Kétfokozatú résszellőző is található a tetőtéri ablakban, így zárt állapotban is könnyedén lehet a levegőt otthonunkba engedni. A két funkció segítségével a lakásba jutó levegő mennyiségét is könnyedén szabályozni lehet. A lakóhelyiség egészségesebbé válhat a résszellőzőben található szűrőbetéttel, hiszen a rovarok és a por nem tud bejutni. A szűrőbetéted pedig porszívóval a kivétel után könnyedén ki lehet takarítani.

 


 

 

Felső kilincses Velux GLL tetőtéri ablak

velux3Az alsó vagy felső kilincses, energiaoptimalizált tetőtéri ablakos lakás a téli, hideg időszakban is ugyanolyan energiatakarékos lesz. A megújuló ThermoTechnology™ rendszer által átlagon felüli hőszigetelést produkál a tetőtéri ablak. A hőszigetelés remek értékeket mutat a speciális gumitömítés miatt. A széllel és a hideggel szemben ezek által tulajdonképpen egy pajzs lesz a tetőtéri ablak a lakóhelyiségben. Ennek köszönhetően az energiahatékonyság nagyobb, az energiaveszteség pedig kisebb lesz. A legkisebb huzat sem fordulhat elő a speciális gumitömítés miatt, hiszen tökéletes légzárással rendelkeznek a tetőtéri ablakok, így a komfort egyértelműen élvezhető lesz. Nyugodtan dolgozhat, játszhat vagy pihenhet a belső biztonsági üveg védelmet nyújt. Amennyiben eltörik, nem esik ki és nem is törik szét szilánkosra, így egyértelműen szolgálja használója biztonságát. A felső kilincses tetőtéri ablak még kényelmesebbé tehető, ha motoros vezérléssel és az ehhez tartozó kapcsolóval látja el!

 


 

Felső kilincses Velux GLU Poliuretán tetőtéri ablak

velux4Ez a típus fürdőszobákba és konyhákba is remek választás lehet, hiszen fehér színű, így ahova a fehér illik, oda tökéletes. Nem igényel a felülete karbantartást. A lakóhelyiségben nagyszerű hőszigetelést garantál és a szennyeződésektől is védi a fa magot a poliuretán bevonat. A felső kilincses poliuretán tetőtéri ablak még akkor is könnyű működtetést biztosít, ha a fürdőkád, a mosó vagy a vécé fölé kerül. Az ablaknak minimális tisztítási igénye van. Amennyiben mégsem lenne túl kényelmes az ablak nyitása, meg lehet könnyíteni azt motorizálás segítségével is. Főzés vagy fürdés közben is könnyedén lehet levegőt engedni a helyiségbe, hiszen az ablak szellőzőjét egy kilincs lebillentésével lehet aktiválni. A speciális gumitömítés és a hatékony szigetelőrendszer miatt otthona melegebb lehet a téli időszakban is, ugyanis a hideget semmilyen mértékben nem engedi be. A poliuretán réteg védi az ablakunkat, melynek semmilyen felületkezelésre nincs szüksége. A poliuretán réteget öntéssel viszik fel. A párának és a szennyeződéseknek is sokkal könnyebben ellenáll a tetőtéri ablak a poliuretán réeg miatt. A nedvesség és a por pedig nem tud megállni a lekerekített varratokkal nem rendelkező sarkokban. A felgyűlt párát elég néha letörölni egy száraz ronggyal.