NE FŰTSE AZ UTCÁT!

 

Retteg a fűtési szezon energia számláitól?

Legalább meleg lenne, de úgy érzi, az utcát fűti?
Nem kell így lennie! Megfelelő nyílászárók beépítésével akár 30-40%-ot is spórolhat fűtésszámláján, ráadásul a meleg is otthona falain belül marad.

 Az ablakcsere NEM LUXUS! ÖNNEK IS ELÉRHETŐ!

Váltson most műanyag ablakra, kérjen díjmentes tanácsadást!

Egy átlagos panellakás nyílászáró cseréje általában 300-400ezer Ft-ból kijön. Gondoljon bele, mennyi pénzt veszít minden téli szezonban az öreg, vagy rossz ablakain! Az ablakcsere ára akár egy szezon alatt is megtérülhet, ráadásul környezetét kellemesebbé, otthonát melegebbé, ingatlanát értékesebbé tette!

Mindezt most még kedvezőbb áron teheti meg, hiszen most 42% árengedménnyel kínálunk minden műanyag ablakot és erkélyajtót!

Érdemes hát elgondolkodni és most árajánlatot kérni, hogy pontos képet kapjon lehetőségeiről.

Szakértőink mindenki számára optimális megoldásokat nyújtanak, díjmentesen és kötelezettségek nélkül.

Négy tényező befolyásolja azt, hogy egy ablak vagy üvegezett ajtó mekkora hőenergia veszteséget jelent:

image

 

  • Üvegezés: az üvegezett nyílászárók teljes felületének kb. 85 – 90 %-a üvegfelület. Az üvegnek sokkal rosszabb a hőszigetelő képessége, mint a fa vagy műanyag ablak keret-szerkezetének, és kb. ugyanolyan, mint a fém ablaké. Ebből következően a teljes nyílászáró hőveszteségének kb. 70 – 75 %-a az üvegezési megoldáson múlik.
  • Tok és szárnyszerkezet anyaga: a nyílászáró kerete a teljes felület kisebbik részét adja, de még így is nagyon sok hőveszteséget okozhat. A fának nagyon jó, a műanyagnak és fémnek önmagában nagyon rossz a hőátbocsátási tényezője, így a műanyag és fém ablakoknál különböző műszaki megoldásokat alkalmaznak ennek javítására.
  • Zárás: bármennyire kiváló hőszigetelési képességű ablakunk üvegezése és keretének anyaga, ha nem jól záródik, akkor a hőenergia kimegy rajta. A zárást a profil kialakítása és tömítése valamint az ablak mozgatásáért felelős vasalat befolyásolja.
  • Beépítés: ha az összes fenti tényezőre figyeltünk, de az ablak a beépítés során rosszul kapcsolódik a ház szerkezetéhez, a meleg a tökéletes ablak és a tökéletes fal közötti fog elszökni.

Egyet azonban leszögezhetünk: energiatakarékossági lépéseink sorában az egyik legfontosabb, leglátványosabb eredményt hozó mozzanat az ablakcsere. Szinte azonnal érezzük a hatását, mely komfortérzetünket növeli. Megszűnik a kellemetlen léghuzat, sugárzó hidegérzet, valamint a hangszigetelés is jelentősen javul.

Vélemény, hozzászólás?