Irodaszerek

Iró és irodaszer akciók, kedvező árak a, gyors kiszállítás, 20% kedvezménnyel. Papír, írószer, irodaszerek a legnagyobb választékban. Megtalálta a megbízható irodaszer beszállítót. Tegyen egy próbát. Papírok, írószerek, irodai eszközök széles választéka egyedi céges ajánlatokkal. Papír…Irodaszerek széles választéka, közel 15. 000 termék az Irodaszer Webáruházban. Minden, ami. Mindent egy helyen megtalál nálunk amire irodájában szüksége van, országos kiszállítással!

Medence fóliázás

A medence fóliázás menetét lépésről lépésre átnézzük, vajon a gyakorlatban hogyan is néz ki:Ha azon kevés szerencsések közé tartozol, akinek saját medencéje van, de nem találsz hozzáértő szakembert a feladathoz, akkor most megérkeztél a megfelelő helyre ahhoz, hogy a medence felújítás neked is sikerüljön.A kerti medence építés titka, hogy mindet úgy készítjük el, mintha magunknak készítenénk. Medencében minden igényre van jó megoldásunk: gyermekpancsoló, az úszásra is alkalmas kerti medence, sport úszómedence, tanmedence, beltéri medence, élménymedence, wellness masszázsmedence, szauna merülőmedence – bármit kivitelezünk, amit Ön megálmodik. Kül- és beltéren medencefedéssel és extrákkal is.Fémfalas fóliás medencék és épített medencék fóliázásához szükséges medence fólia és tekercses fólia, melyet szakembereink precízen telepítenek az Önök kényelme érdekében

Holland műfű

A holland műfű roppant mód jó hatással van az emberi szemre.  Hogy miért? Ez a termék egy nagyon tetszetős dekoráció lehet az udvaron. Az élő növényzettel ellentétben ez gondozásmentes és esztétikus. Érdemes megnézni.

Fűkaszálás

Az elmúlt évek során a zöldterület-kezelés, fűnyírás és fűkaszálás üzletágunkat folyamatos fejlesztettük, korszerű eszközöket szereztünk be, melyek segítségével jelentősen megnöveltük kapacitásunkat. Professzionális gépparkkal, traktorokkal, fűkaszákkal, ipari ágdarálóval, láncfűrészekkel, fűnyírókkal, sövényvágókkal rendelkezünk és hozzáértő szakemberekkel, ennek köszönhetően 10 000 m2 feletti ipari területeken sem okoz gondot számunkra a gyors fűkaszálás.A zöldterület gondozás, kertrendezés, fakivágás után a gallydarálás ághulladékot, lombot nagy teljesítményű géppel felaprítjuk, kérésre el is szállítjuk, így sokkal gazdaságosabb.

 

Irodatakarítás

Nézzünk egy példát az Irodatakarítás árak számolására amennyiben egy alaptakarítást rendel meg nálunk és az irodájának az alapterülete nem haladja meg a 140 négyzetmétert: Alkalom ár 140 nm: 9500 FT/alkalomtól/ fő (ez azt jelenti, hogy egy fő 140 négyzetmétert tud elvégezni 3 órában, eddig az alapterületig érvényes az irodatakarítási ár egy alkalomra. Redelje meg a szolgáltatást nálunk!


 

Kárpitos

Bútor kárpitos mestert keres? Kanapé áthúzás,felújítás,kárpitozásra? Sok éves tapasztalattal vállaljuk motorülések felújítását, átalakítását. Személyes tanácsadás. Egyedi megoldások. Szolgáltatások: tanácsadás, kárpitozás, bútorjavítás.

 

Napelem

A napelem elektromos áramot termel a fotovoltaikus hatás által. A napsugárzást közvetlenül elektromos árammá átalakító rendszer képes ingyenesen elektromos áramot létrehozni. Túlzottan forró időben a napelem teljesítménye visszaesik, mert túlmelegszik, főleg a kristályos típusú napelemek.Az 1000W-os szigetüzemű napelem rendszer a napelemből nyert energiával akkumulátort tölt és közben vagy az akkumulátor segítségével napsütés hiányában is ellátja kisebb fogyasztót hálózati feszültséggel.


 

Beltéri ajtó

A furnérozott beltéri ajtó a lejobb minőségű termékünk, valódi fa borítással. Az ajtók  felületét különböző fafajtákból gondosan kiválasztott furnérok adják. Felületük sima, díszítőelemektől mentes.Ablakok, ajtók cseréjénél kiemelt figyelmet kell fordítani a bejárati ajtó kiválasztására, valamint beépítésére, hiszen az egyik legtöbbet használt nyílászáró az ingatlanunkban.

 

Ablakok

Ezzel azt tudjuk kiszámolni, hogy 1 m2 szigetelőközegen keresztül, – ami jelen esetben a műanyag ablak – mennyi hőenergia veszik el? Egyszerű példával: U =1W/m2*K / 1 Kelvin = 1 Celsius-fok.  Így számítható ki, hogy a műanyag ablak minden egyes négyzetméterén folyamatosan 1W energiának megfelelő hő távozik, abban az esetben, ha a külső és belső tér hőmérsékletének a különbsége 1 Celsius fok. A hőveszteség mértéke egyenesen arányos a szigetelőfelület méretével, valamint a külső és belső hőmérséklet közötti különbséggel.

Az ablakcsere utáni helyreállítást is vállaljuk, így Önnek nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi ablakok bontása során a falon keletkezett sérülések javítása miatt.A műanyag ablakokhoz rendelhető párkány, illetve könyöklő is. A fa nyílászáróra garanciát biztosítunk.

 

Euro árfolyam

Magyarországi Bankok deviza árfolyamai.  Dollár árfolyam (USD/HUF). Folyamatosan frissülő óránkénti árfolyamadatok, devizák és valuták, részvénypiaci hírek és elemzések. Kattints a weboldalunkon a megfelelő árfolyam váltó applikációra a pontos árfolym adatokért. Magyaroszági bankok aktuális Euro valuta árfolyamai. A MNB Euro deviza középárfolyama. Euro árfolyam (EUR/HUF).

Ablaktisztítás

Irodatakarítás Budapesten? A válasz, Clean1ng, a budapesti takarító cég, az irodatakarítás mestere! Keressen minket bátran, további szolgáltatásaink:

ablaktisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, ipari alpin, márvány polírozás. Precíz takarítás igény szerint fertőtlenítéssel kiegészítve. Komfort- és nagytakarítás. A hét minden napján bevetésre készen állunk. Elégedettségi garancia a munkára. SZERINTED IS FONTOS A TAKARÍTÓK MUNKÁJA?

Nyílászáró

Műanyag nyílászárókat kínálunk többféle minőségben az egyszerűtől a luxus kivitelig, igazodva a vevőink mindenkori igényeihez. Termékeink kitűnő minőségűek, az építőiparban, passzív házaknál is használhatóak. Választékunkban megtalálhatók a többkamrás profilú műanyag nyílászáró rendszerek, eltérő hőszigetelésű üvegezésekkel, biztonsági és esztétikai megoldásokkal. Megrendelhető szabvány, valamint személyre szabott méretekben egyaránt.

Hajegyenesítés

A hajegyenesítés természetesen számukra is egy érvényes megoldás lehet.A tartós hajegyenesítés olyan eljárás, ami a hajat 3-4 hónapra egyenessé, gyönyörűvé teszi és közben nem mellesleg a hajat is ápolja!Az oldószer-gél semlegesíti a hő illesztéssel történt ragasztás tapadóerejét a nyomás és az UV-fény hatása alatt. Világosan látható, mikor kerül a ragasztó eltávolítható állapotba. Így a Balmain hajhosszabbítás során felrakott tincs könnyen lehúzható és ilyenkor látható, hogy a saját haj egyáltalán nem roncsolódott. A fodrász nem gondolatolvasó! Ha nem mondjuk meg pontosan, hogy milyen hosszra gondolunk, amit nyugodtan levághat, akkor biztosan rövidebb lesz a hajunk, mint azt szeretnénk. A „csak ne legyen nagyon rövid” nem sokat segít. A legcélravezetőbb, ha pontosan megmutatjuk, hogy milyen hosszú hajat szeretnénk.

Szélvédőcsere

Vállalkozásunk az 1990 évek elejétől foglalkozik szélvédő cserével magánszemélyeknek és cégeknek. Minden szélvédőcsere után beázás elleni garanciát biztosítunk! Műhelyünk Budapesten található! Telefonos bejelentkezés ajánlott telefonszámunkon! Minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket szerettel várjuk!

Add to cart