PLUSZ KÖLTSÉG NÉLKÜL, EGYEDI MÉRETBEN IS!

ÉRTÉKEIRE MINDIG VIGYÁZZON! VÁLASSZON HVI VÉDELMI (BIZTONSÁGI) FOKOZATAINKBÓL!

Műanyag erkélyajtó

Hogy miért érdemes műanyag erkélyajtót választani? Azért, mert bár a fa, alumínium és a műanyag erkélyajtó is sok előnnyel rendelkezik, a műanyag esetében viszont a legjobb a strapabírás. A fa erkélyajtó esetében fokozatosan több és több karbantartásra lesz szükség, a hőszigetelt műanyag erkélyajtó viszont még sok év után sem fog semmilyen karbantartást igényelni. A fa erkélyajtók hőszigeteléséhez képest sokkal jobb a műanyag erkélyajtóé, amelyet az 5 légkamrás profiloknak lehet köszönni.

A műanyag erkélyajtókkal ellentétben tartósabbak az alumínium erkélyajtók, viszont sokkal drágábbak is és a hőszigetelésük is elmarad a műanyagétól. Az általunk kínált erkélyajtók tartósak, szépek és időtállóak.

Az általunk forgalmazott műanyag erkélyajtók esetében az üveget, több, mint 50 féléből lehet kiválasztani, tehát a termék teljes mértékben megfelel majd az Ön igényeinek.erkely-ajto-nyilaszaro

A műanyag erkélyajtók további tulajdonságai:

 • remek víztartó képességgel rendelkezik
 • nagyjából 50 éves élettartam
 • besárgulástól nem kell tartani, UV-álló műanyagból készül
 • vetemedni nem fog a speciális acélmerevítésnek köszönhetően

Az otthonunk belső hőmérsékletének megőrzése az egyik fő célja a nyílászáróknak. A téli időszakban a fűtésszámlát csökkenthetjük egy optimális nyílászáró beszerzésével, így a befektetett pénzt sem túl nehéz visszanyerni. A nyári időszakban viszont a meleget zárja ki inkább, így mind a négy évszakban tökéletesen szolgál minket a nyílászárónk.

Legjobban a hőátbocsátási tényező segítségével lehet a nyílászáróink minőségét meghatározni, melynek jele a K. A legtöbb esetben 5-6 légkamrások a legjobb erkélyajtók, ehhez pedig tartozik még egy 1,0 W/m2 érték is.

Az alábbi fejlesztésnek köszönhető az erkélyajtók üvegének rendkívül jó hőszigetelése:

 • Az üvegrétegek között Argon gáz, távtartó páramentesítő és gumitömítés helyezkedik el.
 • Lágyfém fólia található a külső üvegréteg belső oldalán.

A passzívházak esetén már inkább ajánlottak a 6-7 légkamrás profilból készült erkélyajtók. Az ilyen esetekben kripton gázzal töltjük meg az üveget. U értéke 0,4 W/m2 k. Az 5 légkamrás profilból készült erkélyajtók kielégítenek minden általános igényt.

Az általunk forgalmazott nyílászárók esetében nem csupán a légkamrák számának köszönhető a remek hőszigetelés, hanem a profilok szélességének is. Minden egyes légkamra tulajdonképpen egy szigetelő közegnek számít. Minél több részből áll és minél szélesebb az erkélyajtó profilja, a statikai merevsége és a szigetelő képessége is annál jobb lesz.

Remek hangszigeteléssel rendelkeznek a műanyag erkélyajtók, a komfortérzetet pedig egyértelműen növeli a kisebb zaj.Rehau-emelő-toló-erkélyajtó-2

A műanyag erkélyajtók felépítése az alábbiak szerint alakul: műanyag tok és profil, krómozott acél a merevítő vasalatának anyaga.

Válassza a műanyag erkélyajtókat, hogy a meleget és a hideget is lakáson kívül tartsa!

Kiváló alapanyagokból, minősített gyártók által készülnek a nálunk kapható műanyag erkélyajtók. Üzleteinkből több fajta változat is megtalálható az erkélyajtókból. Az alábbiakban néhányat szeretnénk felsorolni, hogy könnyebb legyen a választás:

1. Nyíló műanyag erkélyajtók: Mindenféle nyílásban lehet alkalmazni, méretkorlátozásokkal.emma132 1.preview

2. Bukó-nyíló műanyag erkélyajtók: Mindenféle nyílásban lehet alkalmazni, méretkorlátozásokkal.

3. Váltószárnyas, középfelnyílók műanyag erkélyajtó: A nagyobb nyílások esetében alkalmazható, ahol nem megoldható, hogy egyszárnyú legyen a nyílászáró.

4. Toló-bukó műanyag erkélyajtók: A befelé nyíló változatnál praktikusabb, hiszen a szárny semmilyen helyet nem vesz el a belső térből, a szárnymérete is szélesebb, mint a normál erkélyajtónak.

5. Emelő-toló műanyag erkélyajtók: Kizárólag ez a változat ajánlott a nagy szárnyszélességű erkélyajtók esetében (1500 milliméter felett).

Egyéb előnyök a műanyag erkélyajtóknál:

 • Fekete és szürke színű gumitömítéssel kapható
 • Maco biztonsági vasalattal forgalmazzuk
 • Minden nyílászáróra akár 10 év garanciát is vállalunk a hosszú élettartam jegyében
 • A helyiség szellőztethető nyitás nélkül is a résszellőztető funkciónak köszönhetően
 • A szárnyban és a tokban hibásműködtetés gátló és horganyzott acélmerevítés található
 • Nem rozsdásodik a korróziómentes nemesacél merevítés végett
 • Esztétikus, lekerekített és modern megjelenés

Többféle árnyékolástechnikai eszköz is kapható erkélyajtóinkhoz, mint például a mobil rovarháló, a napellenző, a roletta, a szalagfüggöny, a reluxa vagy a redőny, amely lehet alumínium és műanyag is. A kiegészítőkre 3 éves garanciát vállalunk teljes körűen!