Az idilli nyaralásért

Ahogy egyre melegebb időjárással kecsegtet minket az előrejelzés, egyre többen megkezdik a nyaralás tervezgetését. A már több, mint egy éve tartó bezártság után mindenki vágyik arra, hogy kiszabaduljon otthonról, azonban a szállás foglalása még mindig körülményes, ráadásul meglehetősen nagy tömegre számíthatunk, ha megindulunk. Azon szerencsések, akiknek saját nyaralójuk van, könnyen elkerülhetik azokat a problémákat, melyeket ez a kérdéskör vet fel, az így megspórolt szállás árát pedig befektethetik nyaralójuk fejlesztésébe is.

Ha a nyílászárókkal meg vagyunk elégedve, elgondolkodhatunk további nyílászárók beszerelésében is. Példának okáért egy, a teraszra nyíló erkélyajtó nem csak praktikusabb, azáltal, hogy a hőszigetelt ablak több fényt enged be, de esztétikailag is új szintre emeli kikapcsolódásunknak helyet adó kuckónkat. Elég csak elképzelni, milyen kellemes látvány terülhet el előttünk, míg mi az erkélyajtó mögött kényelmesen fogyasztjuk gondosan elkészített reggelink egy kávé, tea, esetleg narancslé kíséretében, miközben a nap hívogatva kacsint ránk, nyugodt, de mégis tartalmas időtöltést ígérve. Igazi idill.

erkélyajtó

És hogy milyen erkélyajtót érdemes választani?

Cégünk egyértelműen a műanyag nyílászárók mellett kötelezte el magát, hiszen nem csak kevesebb törődést igényel, mint fából készült társa, de olcsóbb, mégis jobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, mintha alumíniumból készítettük volna.
Ezen kívül a műanyag erkélyajtó mellett szól, hogy remek a víztartó képessége, akár 50 éves élettartammal is büszkélkedhet, UV-álló, így a besárgulástól sem kell tartani, mindemellett a különleges acélmerevítés ellehetetleníti a műanyag vetemedését is.
Választékunkban falnyílás méretétől függően megtalálható nyíló, bukó-nyíló, váltószárnyas középfelnyíló, toló-bukó és emelő-toló műanyag erkélyajtó is, melyek számos egyéb módon személyre szabhatók, akár 10 év garanciával.