legjobb online kazinók Magyarországon

Általános szabályként elmondható, hogy ha egy kaszinójáték során stratégiát tudsz használni, akkor nagyobb esélyed van a győzelemre, mint amikor olyan játékot játszol, amelyben a stratégia használata lehetetlen. A probléma az, hogy a legtöbb szerencsejátékos szórakozáshoz vagy nincs stratégia, vagy nagyon bonyolult stratégia tartozik. Szerencsére a magyar online kaszinókban több olyan játék is van, amelynek a stratégiája igazán egyszerű. Az alábbiakban öt olyan játékot mutatunk be, amelyekben a legegyszerűbb és nem túl bonyolult stratégiákat is sikerrel használhatod. A cikkből megismerhetsz néhány olyan szerencsejátékot is, amelyekben jelentősen megnő a nyerési esély, ha fejlettebb stratégiákat használsz a játék során., - mondja Tibor Tolnai, kaszinó szakértő és az online kaszinókról szóló cikkek szerzője legjobbkaszino.hu.

Online rulett

A legjobb rulett stratégiának semmi köze az asztalnál tett tétjeidhez. Ha egyszer kiválasztottál egy asztalt a ruletthez, akkor alapvetően minden tétnek ugyanaz az előnye a kaszinóban.

Tehát amikor rulettezel, a legjobb stratégia a legjobb asztal kiválasztása. A legjobb asztal a rulettezéshez az, amelyik francia szabályokat használ. Ezek az asztalok nem minden kaszinóban állnak rendelkezésre, ezért a második legjobb választás az európai rulett szabályait használó asztal.

A francia és az európai rulettasztalok 37 cellás kereket használnak, míg az amerikai rulett 38 cellás. Ha olyan rulettasztalt lát, amelynek kereke 37-nél több cellával rendelkezik, ideális esetben nem szabad rajta játszani. A kaszinó előnye a francia kerékkel rendelkező asztalokon kisebb, mint az európai kerékkel rendelkező asztalokon, ha ragaszkodik a szokásos, egyenlő összegű fogadási lehetőségekhez.

Blackjack online

A videópókerhez hasonlóan a blackjacknek is van egy stratégiája, amely minden egyes kapott lapot egy bizonyos módon játszik meg. Emellett jó szabályokkal rendelkező blackjack játékokat kell keresnie, és okos pénzkezelést kell alkalmaznia.

Baccarat online

A baccarat az egyik kedvenc játékom. Ez a legkönnyebben megtanulható játék az új játékosok számára, különösen, ha alacsony kaszinóelőnnyel rendelkező játékot szeretne. Emellett a stratégia sem lehetne egyszerűbb! A baccarat játék teljes stratégiája az, hogy mindig a bankár helyére tegyünk, és a megengedett minimális téteket tegyük meg.

Az ok, amiért mindig a minimálisan megengedett tétet teszed meg, az az, hogy ha elég sokáig játszol baccaratot egy nagyobb összeggel, akkor veszíteni fogsz. Azzal, hogy kis téteket teszel, korlátozod a veszteségeidet.

Egy játékos mindig rövid távon nyer, amikor bármilyen kaszinójátékot játszik. Hosszú távon azonban csak veszít, mert így működik a kaszinó előnye.

A legjobb stratégia, ha a bankár helyére fogadsz, mert ez a tét nagyobb kaszinóelőnnyel jár, mint amikor a döntetlenre vagy a játékos helyére fogadsz. Amikor megnyered a banki fogadásodat, a kaszinó jutalékot vesz fel. De ez még mindig jobb fogadás, mint a többi lehetőség. Nem kell aggódnod a jutalék vagy a játék módja miatt, mert a kaszinó gondoskodik minderről.

Online nyerőgépek: videó póker

A legjobb videó póker stratégia három tényezőt foglal magában:

  1. A megfelelő játékot kell játszanod,
  2. Olyan nyerőgépet kell találnod, amelynek megfelelő a nyereménytáblája,
  3. A megfelelő stratégiát kell alkalmaznod minden egyes kijátszott leosztásnál.

Ha mindhárom tényezőt szem előtt tartva a megfelelő stratégiát alkalmazod, akkor akár 0,5%-os vagy még kisebb kaszinóelőnnyel is játszhatsz videopókert. Mi a Deuces Wild és a Jacks or Better videópóker gépeket ajánljuk.

Craps online

A craps nem tűnik egyszerű játéknak, de a legjobb stratégia a craps játékhoz nagyon egyszerű. A craps asztalnál a rendelkezésre álló tétek közül kettő vagy három kivételével az összeset figyelmen kívül kell hagynia. Ha a legjobb nyerési esélyeket szeretné, csak két tétet kell megtennie:

  • A nem passzolható vonalra való fogadás;
  • Fogadás az esélyekre.

Ha nem tetszik a nem áthaladó vonalra való fogadás, helyette elhelyezhet egy áthaladó vonalra való fogadást és egy odds fogadást. Ebben az esetben a kaszinó egy kicsit nagyobb előnyre tesz szert, de a különbség nem olyan nagy.

Csakúgy, mint a baccarat játéknál, a nem passzoló vonalra is a minimális tétet kell tenned, amit az asztal megenged. Amikor azonban az esélyekre fogadsz, akkor annyit kell tenned, amennyit a kaszinó megenged, ha van elég pénzed hozzá. Ennek az az oka, hogy a kaszinó még mindig előnyben van. De ha a kaszinónak az esélyekre fogadsz, az nem jelent számodra semmilyen előnyt.

Tippek a magyar online kaszinó játékhoz

Tolnai Tibor ajánlásokat adott az online kaszinójátékok játszásához. Mit fontos megérteni és mihez érdemes ragaszkodni - tovább cikkünkben.

Ha az imént áttekintett stratégiákat alkalmazod, akkor a kaszinónak 1-2%-os előnye van. Ez feltételezi, hogy találsz egy francia rulettasztalt. Az európai rulettasztalnál a kaszinó előnye valamivel nagyobb. A craps és a baccarat esetében a kaszinó előnye kevesebb, mint 1,5%.

A kaszinó számos asztali játékának előnye 3-5%. Ez két-háromszorosa a fent leírt játékokénak. Néhány nyerőgép előnye 10% vagy annál is nagyobb, és néhány, a kaszinóban elérhető speciális fogadás, például néhány belső craps fogadás előnye 11% vagy annál is nagyobb.

Mielőtt bármilyen játékot játszana egy online kaszinóban, meg kell tudnia, hogy van-e olyan technika, amelyet használhat. A szerencsejátékok megnyerésében nem hagyatkozhatsz csak a szerencsére. Ha nincs stratégia a játékban, azt tanácsoljuk, hogy ne játsszon, kivéve persze, ha csak szórakozni szeretne.

Figyeljen oda! Mindig tartsd észben, hogy a stratégia nélküli játékok általában nagyobb előnyt jelentenek a kaszinóban, mint a stratégiával rendelkező játékok.

Ha gyakrabban akarsz nyerni, használj stratégiát, amikor csak lehet. Ha nem használod őket, akkor olyan, mintha olyan játékokat játszanál, amelyeknek egyáltalán nincs stratégiai összetevője. Akár lottószelvényt is vehetnél, vagy dobhatnál pénzt egy 2%-os RTP-vel rendelkező nyerőgépre vagy valami hasonlóra.

Az Ön által használt stratégiáknak kell a legjobb esélyt biztosítaniuk a nyerésre, amikor rulettezik, kockajátékot vagy baccaratot játszik. Ezeket könnyű megérteni és beépíteni a játékodba. Ezeknek a játékoknak a stratégiája olyan egyszerű, hogy szó szerint egy perc alatt megtanulhatod.

Ha összehasonlítod azokat a kaszinójátékokat, ahol használhatod a stratégiát, azokkal a játékokkal, ahol nem, gyorsan rájössz, hogy a nem stratégiai játékok sokkal gyorsabban elveszik a pénzed.

Meg kell találni a jó szabályokkal rendelkező blackjack játékokat, és okos pénzkezelést kell alkalmazni.